Asiakkaamme suosittelevat

”Tainaa suositeltiin meille välittäjäksi tilanteessa, jossa asuntomme oli ollut jo pidempään myynnissä ilman ainuttakaan katsojaa. Kävimme tutustumassa Agenda LKV:n nettisivuihin ja pidimme tavasta, jolla asunnot esiteltiin; paljon kauniita kuvia ja kivoja yksityiskohtia. Toimeksiannon tekeminen ja myyntihinnasta sopiminen kävi sujuvasti. Tainasta sai heti erittäin ammattimaisen vaikutelman. Parin päivän kuluttua Taina kävi kuvaajan kanssa ottamassa kuvat ja laittoi asunnon myyntiin. Olimme todella tyytyväisiä kuviin, niissä oli pienellä stailauksella tuotu asunnon parhaat puolet hienosti esiin. Saimme tarjouksen jo ensimmäisen näytön jälkeen, viikossa tarjouksia tuli kaksi. Saimme hyvää neuvontaa muun muassa siitä, miten vastatarjouksen kanssa kannattaisi edetä. Parasta oli se, että Taina piti hyvin yhteyttä ja hoiti tarjousneuvottelua nopeasti eteenpäin. Asuntomme myytiin kahdessa viikossa hyvään hintaan. Asuntomme ostaneen perheen asunnon Taina myi ensiesittelyssä. Olemme äärettömän tyytyväisiä Tainaan ja Agendaan. Olemme suositelleet heitä ja suosittelemme jatkossakin.”

 

Mirkka ja Tero Järvinen, Espoo

 

 

"Kiitokset vielä kovasti välittömästä ja asiantuntevasta palvelusta Taina! Kanssasi oli luontevaa asioida, etkä missään vaiheessa väkisin yrittänyt myydä asuntoa, vaan annoit rauhassa miettiä tilannetta. Ostoprosessi sujui jouhevasti, sillä tiiviin yhteydenpidon aikana tiesin koko ajan missä mennään. Oman kokemuksen mukaan kiireellisissä asioissa kannattaa olla yhteydessä puhelimitse, sillä kiireisenä ihmisenä ei aina ehdi sähköpostia lukemaan. Mikäli tulevaisuudessa myyn asuntoni, käytän enemmän kuin mielelläni Tainan palveluita."

 

Annika Engstöm,  Porvoo

 

  

”Hei Taina! Haluan vielä kerran kiittää sinua hyvin suoritetusta välityksestä. Kanssasi oli miellyttävä työskennellä ja teit todella ahkerasti ja tehokkaasti työsi. Olit aina tavoitettavissa jos oli jotain koskien talon myyntiä ja annoit kiitettävästi palautetta näytöistä. Suosittelen lämpimästi muitakin asunnon vaihtajia ottamaan yhteyttä sinuun ja pidin välityspalkkiotasi todella kilpailukykyisenä.”

 

 Jarmo Salminen, Porvoo

 

 

"Taina oli ammattitaitoinen välittäjä, joka selvitti vastauksia ostajakandidaatin kysymyksiin kiitettävän nopeasti. Myös yksityisesittelyt onnistuivat aina pyydettäessä. Kohteita kiertäessä tuli nähtyä monenlaista välittäjää, joista suurimmasta osasta ei jäänyt kovin hyvä kuva. Tainasta jäi sen sijaan sellainen kuva, että hän on sekä ammattitaitoinen että ahkera. Ehdottomasti käyttäisimme itse Tainan palveluita, jos olisimme myymässä omaa kotia.”

 

Ilona ja Mikko Haikala, Porvoo

 

  

”Hoidin perikunnan asunnon myynnin Agendan välityksellä. Sain kallisarvoisia neuvoja ja opastusta miten ja missä järjestyksessä asiat kuuluu maistraatin kanssa hoitaa perikunnan asuntoa myydessä. Asunto meni nopeasti kaupaksi ja saimme siitä todella hyvän hinnan. Olemme erittäin tyytyväisiä ja suosittelen lämpimästi Agendaa kaikille jotka ovat myymässä asuntoaan.”

 

Myyjä, Porvoo